Millet Anaokulu
Millet Anaokulu Diclekent Bulvarı No52/AB Kayapınar /DİYARBAKIR

VİZYON

Kaliteli bir okul öncesi eğitim programına dâhil olan çocukların tüm gelişim alanlarında daha yetkin oldukları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Kişiliğin bir bütün olarak şekillendiği, psikolojik, bilişsel, sosyal, dilsel vb. gelişimlerin en hızlı olduğu bu kritik dönemlerde Millet Anaokulu olarak öğrencilerimize nitelikli bir eğitim veriyoruz. Soyut kavramları somut materyallerle destekleyerek, basitten zora, bireysel farklılıkları da dikkate alınarak çoklu zekâ modeline göre planlanmış farklı eğitim ortamlarında modern teknolojiyi de kullanarak ülkemiz için Türkçeyi doğru ve güzel konuşan milli ve manevi değerlere bağlı topluma yön veren, çağdaş, bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Hızlı değişim ve gelişim gösteren dünyamızda, eğitimin sürekliliği ilkesinden hareketle kendinden emin, kararlı, çevresine duyarlı, sağlıklı kişilik gelişimi olan, değişikliklere kolay uyum sağlayan, sorgulayan, merak eden, problemlere odaklanarak yaratıcı ve alternatif çözümler üretebilen, yaşamı kendisi ve çevresi için kolaylaştırabilecek bilgi ve becerilere sahip, öğrenmekten haz duyan, bireyler yetiştirerek, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, örnek öğrencileri olan; ilçemizde tercih edilen bir okul olmak.

İkili Öğretim

Sabah: 07.40-12.10 Öğlen: 12.40-17.00

yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezinde yer alması dolayısıyla okulumuzun il merkezine uzaklığı 0 km´dir.

İl merkezi

yok

Proje Çalışmaları

Dilimizin Zenginlikleri Projesi,eTwinning Projeleri,Değerler Eğitimi Projesi,Bizim Okulun Doğası Proje Topluluğu